De tap gaat weer (L)open!

De Huiskamer is back! Vanaf 1 juni zijn de deuren van het grootste en zonnigste terras van Breda weer geopend. Wil jij volop genieten van een van onze biertjes? Lees dan even mee:

Reserveren is vanaf 10 augustus verplicht, dit doen wij gewoon aan de deur dus kom lekker langs wanneer je zin hebt. Gezien de grootte van ons terras is het helaas niet mogelijk om een tafel vooraf te reserveren.

 We vragen je online je gegevens achter te laten op www.horecatriage.nl. Hier kun je veilig en snel je gegevens achter laten. Deze worden automatisch 2 weken bewaard en kunnen alleen opgevraagd worden door de lokale GGD.

Wil je dit liever niet, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wij rekenen geen hogere prijzen door en verplichten jou niet om een minimaal bedrag uit te geven. We bedienen ook gewoon aan tafel, lekker ouderwets terrassen dus!

Maximaal 4 mensen uit hetzelfde huishouden welkom aan 1 tafel. Deel je niet dezelfde voordeur? Dan is het maximaal 2 personen per tafel.

Laten we allemaal ons gezond verstand gebruiken. Dat moet lukken toch? Dus 1,5 meter afstand houden en de richtlijnen volgen.

Wij nemen de hygiënevoorschriften heel serieus en soppen de stoelen, tafels, menukaarten en toiletten de hele dag door.

Mocht de zon een slechte dag hebben, dan zit je op ons overdekte terras beschut achter de nieuwe windschermen.

Wij doen er alles aan om grote drukte te voorkomen. Zit het terras vol? Loop dan nog een rondje door de stad of wacht op de hoge brug tot er een tafeltje vrij is.

Enne.. heb je snot, dan weet je dat je thuisblijven mot.

Doe alsof je thuis bent, Biercafé de Huiskamer.
#huiskamer #biercafe #doealsofjethuisbent