Wil jij je verjaardag vieren in hartje centrum? Dan ben je bij de Huiskamer aan het goede adres!

Besloten feest?

Bij de Huiskamer kun je jouw feest/borrel besloten plaats vinden, ook in het weekend! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Wil je weten of jouw feestdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact op met René, via onderstaande mogelijkheden.

Drankjes

We werken vaak met een open rekening, waarbij jij van te voren een maximum bedrag doorgeeft aan ons. 
We spreken dan meestal af dat wij je een seintje geven bij bv €300,- of €400,- zodat je op de avond zelf kunt beslissen wanneer je de rekening wilt sluiten en je gasten op eigen rekening verder kunnen drinken.

Het is ook mogelijk om met muntjes te werken. Hierbij deel jij muntjes uit aan jouw gasten en achteraf reken jij de drankjes af die er voor deze muntjes gehaald zijn.

Onze prijzen zijn:
Jupiler                  €2,80
Wijn                      €3,80
Fris                        €2,70

We bespreken van te voren wat jouw gasten mogen drinken op jouw rekening, vaak kiest men voor Jupiler, wijn en fris. Wanneer je gasten iets anders willen drinken, kunnen ze dat bestellen op eigen rekening.

Wil je graag een offerte ontvangen voor het afkopen van drank? Neem dan contact op met René.

Hapjes

We hebben de mogelijkheid om rond te gaan met bittergarnituur. We adviseren vaak 2 á 3 keer rond te gaan met een schaal hapjes. De kosten hiervan zijn €0,50 per persoon per ronde. Ook kunnen we nootjes en olijven verzorgen voor op tafel.

Muziek

We hebben een muziekcomputer, waarmee ons enthousiaste barpersoneel een leuk feestje kan bouwen. Mocht je zelf vrienden hebben die graag de muziek willen doen, kunnen zij kosteloos gebruik maken van dit systeem. Mocht je het wat groter aan willen pakken kunnen wij, tegen een meerprijs, een DJ booth en DJ regelen.

Tijden

Vaak zien we dat men rond 20.00 á 21.00 begint, zodat er nog gezellig geborreld kan worden tot het feest echt losbarst. De Huiskamer moet uiterlijk om 02.00 dicht.

Wil je meer informatie? Of checken of jouw datum nog beschikbaar is? Neem dan contact op met de Huiskamer:

Vul hier het contact formulier in!